انجمن بین المللی ترنم صلح

(NGO) Thrill of Peace International Association

انجمن بین المللی ترنم صلح

(NGO) Thrill of Peace International Association

انجمن بین المللی ترنم صلح

This NGO works to introduce Islam to the world to create a common understanding with other religions with the aim of spreading peace and friendship around the world
دغدغه اصلی انجمن بین المللی ترنم صلح که به همت جمعی از بدنه دانشگاهی و حوزوی به طور آتش به اختیار اداره میشود؛ تبلیغ اسلام ناب محمدی در عرصه بین الملل میباشد.

۲۳ مطلب در ژوئن ۲۰۱۹ ثبت شده است

به نقل از مباحثات: سهیل (ادگاردو) اسعد طلبه‌ی آرژانتینیِ لبنانی‌تبار، از مبلغین معروف در کشورهای حوزه‌ی امریکای لاتین است که به چهار زبان فارسی، عربی، انگلیسی و اسپانیولی تسلط دارد. محور گفت‌وگو مباحث پیرامون تبلیغ در سطح بین‌المللی بود. علاقه‌ی عجیبی به انقلاب اسلامی ایران و به‌ویژه شخص امام خمینی(ره) دارد و بی‌پروا دغدغه‌های ایدئولوژیکش را نیز بیان می‌کند. خواندن این گفت‌وگو خالی از لطف نیست؛ مخصوصاً برای فعالین عرصه‌ی تبلیغ بین‌المللی.


در ابتدا کمی از خودتان بگویید؛ محل تولد، خانواده، مهاجرت به ایران و…

بنده در آرژانتین متولد شدم و تا بیست سالگی هم در آرژانتین بودم. پدر و مادرم هم از مهاجرین لبنان هستند. هفتاد سال پیش به آنجا رفتند و مستقر شدند. در واقع ما لبنانی الاصل هستیم و بالعرض آرژانتینی شدیم. وقتی بنده در آرژانتین بودم به مدت پنج سال مشغول کارهای هنری بودم؛ بازیگری تئاتر...

برای مطالعه به ادامه مطلب مراجعه نمایید

فرقه وودوو در هائیتی

🔸«وودو» چیست و چگونه توانست #هائیتی را از استعمار فرانسه نجات دهد؟
🔹بعد از زلزله هائیتی؛ سیل #مبلغین_مسیحی #اوانجلیست به آن کشور وارد شد و نکته ای که همه مبلغین متفق القول تکرار میکردند این بود که علت مشکلات مردم، فقر و بیکاری، عدم باور آنها به #مسیحیت است!

هائیتیبا نام رسمی جمهوری هائیتی کشوری است در جزیره هیسپانیولا در دریای کارائیب. پایتخت آن پورتو پرنس است. جمعیت این کشور ۹٫۷ میلیون نفر و زبان‌های رسمی آن فرانسوی و کریول هائیتی است.

برای تماشای قسمت اول بخش دوم مستند معتقد اثر رضا اصلان، به ادامه مطلب مراجعه کنید.

لحظه احساسی مسلمان شدن یک بانوی مسیحی آمریکایی توسط یوسف استس

برای مشاهده کلیپ به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

کنفرانس بین المللی مسجد زکات وقف

✅« ششمین #کنفرانس بین المللی علمی مسجد، زکات و وقف»
🔹برای اطلاعات بیشتر به وبسایت http://yon.ir/bi1HH مراجعه نمایید.
🔸مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی ترنم صلح» 👇🏻👇🏻

🔸از منوی سمت چپ «انجمن بین المللی ترنم صلح» را دنبال کنید تا رخداد بروزرسانی مطالب وب، برای شما ارسال گردد.

احمد دیدات یکی از چهره های فراملی آفریقای جنوبی است که از هند به آن کشور مهاجرت کرده است که با تلاش و ممارست در مطالعات مسیحی و اناجیل اربعه مسلط شد و با شیوه «دفاعیت عقلانی دینی از طریق مباحثه1 » به انتقاد از مسیحیت و دفاع از اسلام پرداخته است2 . شهرت احمد دیدات، نه به علت تسلطش به مبانی اسلامی، که بعلت تسلطش بر اناجیل اربعه و مسیحیت میباشد. احمد دیدات را پیشتاز عرصه گفتگوی درون-مذهبی با مسیحیت میدانند که در این شیوه، احمد دیدات با استفاده از اناجیل اربعه و تناقضات این اناجیل با یکدیگر، بر مسیحیت میتاخت و از اسلام دفاع میکرد.

❇️ صحبت‌های احمد احمد بازیگر و کمدین مصری آمریکایی در مورد وضعیت سینمای امریکا در دهه‌ی 90 و بعد از 11 سپتامبر: "همواره نقش‌های تروریستی به من می‌دادند و در تست بازیگری، از داوطلبان اهل خاورمیانه می‌خواستند داد بزنند «به نام الله تو را می‌کشم».
❇️ احمد احمد از کمدین‌های برجسته و دوستان و همکاران نزدیک مازیار جبرانی، کمدین معروف ایرانی آمریکایی است. این دو با همکاری یکدیگر، بعد از حمله‌ی 11 سپتامبر، برای تقابل با گفتمان ضد اسلامی جرج بوش، «تور کمدی محور شرارت» را در امریکا و خاورمیانه اجرا کردند.

مسجدی در کلمبیا

🔸فاطمه الهولی زن عربی از منطقه خلیج فارس، یکی از این زنان مبلغ بین المللی اسلام است که مدتی را در کلمبیا گذرانده است.تعداد مسلمانان در کلمبیا نزدیک به 14 هزار نفر است. تعداد زنان بیشتر از مردان است و این نتیجه منطقی است زیرا تعداد زنان جهان بیشتر از مردان است و تعداد هدایت‌شدگان زن نیز بیشتر از تعداد مردان هدایت شده است.

✅« سومین #همایش بین المللی علمی اربعین»
🔹برای اطلاعات بیشتر به وبسایت http://b2n.ir/26569 مراجعه نمایید.
🔸مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی ترنم صلح»

مرکز اسلامی آمریکای شمالی (ICNA) چهل و چهارمین مجمع سالانه خود را در واشنگتن برگزار نمود که بیش از 24000 نفر در این گردهمایی شرکت کردند1 و بزرگترین گردهمایی مسلمانان امریکا را رقم زدند.

❇️ قسمت اول مجموعه‌ی پنج‌قسمتی صحبت‌های دکتر ذاکر نائیک در مورد آزمون‌های ابطال‌پذیری (تحدی) موجود در قرآن و اینکه افراد و ملل مختلف چگونه از چه طریقی می‌توانند قرآن را ابطال کنند.