انجمن بین المللی ترنم صلح

(NGO) Thrill of Peace International Association

انجمن بین المللی ترنم صلح

(NGO) Thrill of Peace International Association

انجمن بین المللی ترنم صلح

This NGO works to introduce Islam to the world to create a common understanding with other religions with the aim of spreading peace and friendship around the world
دغدغه اصلی انجمن بین المللی ترنم صلح که به همت جمعی از بدنه دانشگاهی و حوزوی به طور آتش به اختیار اداره میشود؛ تبلیغ اسلام ناب محمدی در عرصه بین الملل میباشد.

۳۸ مطلب در جولای ۲۰۱۹ ثبت شده است

عنوان کتاب: Deciphering the signs of God
نویسنده: annemarie schimmel
انتشارات و سال نشر: State University of New York Press, U.S., New York, 1994
درباره نویسنده: پروفسور آنه ماری شیمل یکی از اندیشمندان سرشناس و اسلام شناسی غربی است که تحقیقاتش راجع به اسلام از حیث نگاه همدلانه‎ای که دارد، مثال زدنی است. آثار او در مقایسه ای اجمالی با آثار سایر مستشرقانی که درباره اسلام تحقیق کرده اند از حیث نتیجه تفاوت بسیاری دارد و این به سبب رویکرد پدیدارشناسانه ای است که اتخاذ کرده است.

شیخ حمزه یوسف ازجمله صاحب‌فکران غربی است که خود مستقیماً برای مطالعه‌ اسلام به قرآن و کتب فقه و عرفان اسلامی به زبان عربی مراجعه کرده است. وی اکنون به اعتقاد بسیاری، بانفوذترین مسلمان در امریکا است که هویت آمریکایی او در این امر بی‌تأثیر نبوده است. زبان مادری او انگلیسی آمریکایی اما با لهجه‌ای قابل‌فهم و فصیح است. او مسلط به زبان عربی و روان در تکلم روزمره این زبان می‌باشد. حمزه یوسف را مردم کشورهای عرب‌زبان، بالأخص اهل سنت، به‌خوبی می‌شناسند چراکه برنامه‌های ماه رمضان او در این کشورها به زبان عربی بسیار پرمخاطب بوده است. وی اکثر مطالعات اسلامی خود را در کشورهای اسلامی ازجمله امارات و موریتانی انجام داده است.

عنوان کتاب: Christians and Muslims: from double standards to mutual understanding
نویسنده: Hugh Goddard
انتشارات و سال نشر: Curzon press, 2005
درباره نویسنده: هیو گادارد، نویسنده این کتاب یک محقق تاریخ ادیان از کشور انگلستان است. او فارغ‌التحصیل رشته «تاریخ اسلام» از دانشگاه آکسفورد انگلستان است و دکترای خود را از مرکز مطالعات روابط اسلام و مسیحیت در بیرمنگام گرفته است. ایشان در کشورهای اردن، مصر، لبنان، پاکستان، هند، مالزی و... همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی اسلامی دارد. از جمله کتاب های دیگر وی می‌توان به مسیحیان و مسلمانان: از معیارهای دوگانه تا درکی متقابل (Christians and Muslim: From double standards to mutual understanding) و دیدگاه مسلمانان راجع به مسیحیت (Muslim Perception of Christianity) اشاره کرد.

تا پیش از ورود اروپاییان به استرالیا، مردمان بومی این سرزمین از آیین دیرینه و بدوی خود پیروی می‌کردند، ولی امروزه برخی از این بومیان به مسیحیت گرویده‌اند. مسیحیت را اروپاییان به استرالیا آوردند و با آغاز مهاجرت به این سرزمین فرقه‌های گوناگون مسیحیت، در آنجا به فعالیت پرداختند. در سده بیستم، با مهاجرت شمار اندکی از آسیایی‌ها از چین، آسیای جنوب شرقی، هند و خاورمیانه، آیین‌ها و ادیان بودایی، اسلام، یهودی و بهائی به آن راه یافتند. در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون، دین و مذهب آزاد بوده و هر کس می‌تواند آئین‌های ویژه دینی خود را آزادانه پیگیری کند.طبق سرشماری سال ۲۰۱۱، ۶۱.۱ درصد استرالیایی‌ها خود را مسیحی معرفی کرده‌اند و حدود ۲۲.۹ درصد نیز پیرو هیچ آئینی نبوده‌اند. بودائیسم با ۲.۵ درصد و اسلام با ۲.۲ درصد، در رده‌های بعدی قرار داشته‌اند. برای تماشا و دانلود نسخه کیفیت بالای این کلیپ به ادامه مطلب مراجعه نمایید


🔴در این یادداشت کوتاه درنظر داریم به اختصار درباره یکی از اولین مراکز ترجمه متون اسلامی سخن بگوییم.

🔹یکی از مهم‌ترین عواملی که در احیای دانش اروپایی در قرن دوازدهم -که گاه با تعبیر « رنسانس » از آن یاد می‌شود- نقش داشت، ارتباط وسیع و گسترده اروپا با گنجینه‌های دانشی مسلمانان بود که در قرون متمادی، مهمترین صاحبان چراغ فرهنگ و تمدن در سراسر جهان بودند. این گنجینه‌ها بیشتر در موضوعات ریاضی، فیزیک و فلسفه بودند که در آنها یافته‌های عصر باستان با هم ترکیب شده و به طرز مشهودی ارتقاء یافته بود و دانشمندان اروپایی تلاش کردند که با استفاده از آن‌ها نقص‌ها و نارسایی‌های علمی خود را برطرف کنند؛ همچنین بسیاری از این دانشمندان، تمام عمر خود را صرف ترجمه آن گنجینه‌ها از زبان عربی به لاتین کردند.

« کنفرانس بین المللی چالشهای قرن 21 برای جامعه شناسی دین»
🔹برای اطلاعات بیشتر به آدرس yon.ir/N8hoW مراجعه نمایید.
🔸از منوی سمت چپ «انجمن بین المللی ترنم صلح» را دنبال کنید تا رخداد بروزرسانی مطالب وب، برای شما ارسال گردد.
 

عنوان کتاب:Approaches to Islam in religious studies
نویسنده: Edited by Richard c.Martin
انتشارات و سال نشر: University of Arizona Press; First Edition (August 1, 1985)
درباره نویسندگان: این کتاب حاصل گردآوری و ویرایش مقالات همایشی تخصصی و سه روزه است که در ژانویه 1980 در دانشگاه آریزونای امریکا برگزار شد. نویسندگان مقالات آن از معتبرترین محققان مطالعات اسلامی در غرب هستند؛ از جمله آنها می‌توان به فضل الرحمان و چارلز آدامز اشاره کرد. ریچارد سی مارتین ویراستار کتاب نیز ازجمله محققان سرشناس بین المللی در حوزه مطالعات اسلام و ادیان است او استاد تاریخ ادیان و مطالعات اسلامی دانشگاه اِموری بوده و به مدت چندین سال ریاست دپارتمان دین این دانشگاه و مرکز تحقیقات امریکایی قاهره را برعهده داشته است. برای آشنایی بیشتر با کتاب ریچارد مارتین به نام نگرشهایی به اسلام در مطالعه ادیان به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

عنوان کتاب:Muhammad a biography of the prophet
نویسنده: Karen Armstrong
انتشارات و سال نشر: HarperOne, U.S., 1993
درباره نویسنده: کارن آرمسترانگ، نویسنده ۷۰ ساله ایرلندى، از صاحب نظران مشهور در عرصه دین در جهان انگلیسى زبان است که هفت سال از عمرش را در سلک راهبه هاى کاتولیک در کلیساهاى شهر لندن سپرى کرده، اما به واسطه آنچه خود با عنوان «رنج‌های روحی-روانی و جسمانی» از آن تعبیر می‌کند از صومعه جدا شده و در رشته ادبیات دانشگاه آکسفورد مشغول به تحصیل شد.

مجله عصر اندیشه در شماره جدید خود مصاحبه‌ای خواندنی با دکتر سید محمدناصر تقوی انجام داده است. وی از سال 1383 به کشور آلمان عزیمت نمود و فعالیت‌­های تبلیغی خود را به ­عنوان معاون مرکز اسلامی هامبورگ آغاز کرد و طی سال‌­های حضور در این کشور عهده‌­دار سمت‌­های گوناگونی همچون نایب ­رئیس و عضو هیئت مؤسس اتحادیه اروپایی علما و تئولوگ‌­های شیعه، مدرس و رئیس آکادمی اسلامی و نایب ­رئیس مجلس اعلای شیعیان آلمان بود. تقوی هم‌­اینک عضو هیئت علمی انستیتو الهیات صلح آلمان و عضو شورای نظارت و داوری اتحادیه علمای شیعه است. در ادامه بخش‌هایی از این مصاحبه از نظر خوانندگان می‌گذرد و مشروح آن در مجله عصر اندیشه قابل دسترسی است.

عنوان کتاب:Islamophobia in America: the anatomy of intolerance
نویسنده: Carl W.Ernest
انتشارات و سال نشر: Palgrave Macmillan, 2013
درباره نویسنده: کتاب «اسلام‌هراسی در آمریکا: تشریح عوامل عدم مدارا» نوشته کارل ارنست شرق شناس و اسلام‌شناس مشهور آمریکایی و استاد مطالعات اسلامی دانشگاه کارولینای شمالی است.